Sökannonsering med Google Ads gör att ni når er målgrupp när den ska beställa tjänsten eller boka tid!

Searchpartner är en digital tjänst som hjälper ert lokala företag att hamna högt upp på Google. Ni fokuserar på er kärnverksamhet samtidigt som vi hjälper er att få nya kunder!

Förklaringsvideo

Searchpartners tjänst förklarad på 45 sekunder!

Titta på videon för att få en snabb överblick av vad vår digitala tjänst handlar om.

”Har du testat att annonsera i lokala tidningen, radio & direktreklam? Då har du märkt att det är omöjligt att veta hur den typen av annonsering presterar!

Genom vår digitala tjänst får du full koll på hur mycket nya kunder ni får genom Google sökannonseringen”

Morgan Svensson

Google Specialist, Searchpartner

Om tjänsten 

Vår mission är att göra marknadsföring enkelt. Vi har en 100% transparent lösning där du som kund äger era Google konton!

Dedikerad kontaktperson

Även fast vår tjänst är helt digital så får varje kund en egen kontaktperson. Som ni kan kontakta via telefon, videosamtal eller e-mail!

Statistikrapporter

Det bästa med att annonsera på Google är att det går att mäta allt. Genom oss får ni statistikrapporter så ni vet exakt hur er annonsering presterar!

Helt automatiskt

Vi har tagit fram verktyg som gör det enkelt för er som kund. Det enda ni behöver göra är att registrera er så sköter vi resten!

Datadrivna beslut

Eftersom vi får statistik på vad som presterar och inte presterar så används den datan för att förbättra er annonsering löpande.

Varför vill man hamna högt upp på Google?

Mer än 80% av alla köp eller bokningar börjar med en sökning på Google!

Det gör att det blir väldigt viktigt att synas högt upp på Google, för du vill väl inte att konkurrenten ska ta alla kunder?

Om ni t.ex. har en lunchrestaurang som med många lediga bord på lunchtid. Så vill ni synas när någon söker efter en lunchrestaurang i er närhet. Vi hjälper er att annonsera lokalt, så att era annonser syns när en potentiell kund söker efter ett företag likt ert. Det är vad pricksäker marknadsföring handlar om!

Att inte synas på Google är som att:

”Ha en butikslokal i centrum, skruva ner skylten, dölja skyltfönstret och låsa dörren!”

Hur många kunder får ni då? Förmodligen noll nya kunder.

Samma princip är det på Google, syns man inte finns man inte och då hamnar kunden hos konkurrenten som syns. Det vill vi på Searchpartner ändra på!

 

För vem passar den här tjänsten?

Searchpartner är skapat och framtaget för att hjälpa små lokala företag!

Lokala företag i olika branscher

Skönhetssalonger: Frisörer, massörer, manikyrist mm.

Hantverkare:  Snickare, rörmokare, elektriker mm.

Mat & underhållning: Restauranger, caféer, barer mm.

Det här var bara några exempel på lokala företag i olika branscher, men såklart finns det många fler typer av lokala företag.

Små företag som vill uppnå sin potential

Driver ni en restaurang som står halvtom på lunchtid? Är du en snickare med för mycket tid till att dricka kaffe? Har du en frisersalong med många lediga tider? Då är Searchpartner helt rätt för er då vi kan hjälpa er att uppnå er fulla potential!

Företag som vill fokusera på rätt saker

Att vara en liten företagare innebär att man måste hantera många olika saker samtidigt. Vi låter er fokusera på er kärnverksamhet samtidigt som vi hjälper er att få nya kunder. Tidsbesparing samtidigt som ni tjänar mer pengar!

Passar den beskrivningen in på ert företag?

Boka ett möte med oss på Searchpartner redan idag!

Vi har byggt upp ett verktyg som gör att ni direkt kan se vilka mötestider som finns lediga. När ni hittat en tid som passar er så kan ni enkelt boka in den själva. Under själva mötet så går vi igenom hur vi på bästa sätt kan hjälpa ert företag att nå era företagsmål!

Kundomdömen

Vad tycker våra kunder?

Sedan vi började synas på Google genom Searchpartner har vi fått minst 10 nya bokningar i månaden. Sedan har flera av dessa kunder valt att komma tillbaka, så för varje månad så går vi mer och mer plus på att använda oss av Searchpartners tjänst!

Sussanne Edenholm

Frisör, Hair & Beauty Kumla

Vi strävar alltid efter 100% kundnöjdhet

Engagerad kundsupport

Vi finns tillgängliga på vardagar mellan klockan 08-17. Ni kan nå oss via chat, telefon eller mail. Vi har som policy att alltid svara senast nästkommande arbetsdag!

Nöjd kundgaranti

Har ni inte fått önskat resultat efter 3 månader så bjuder vi på optimeringen under månad 4. Det kan vi göra eftersom vi är så trygga i att leverera värde till er som kund!

Börja annonsera på Google med Searchpartner idag!

Om ert företag inte syns på viktiga sökningar så hamnar era potentiella kunder hos era konkurrenter som syns på Google. Det vill vi ändra på!