Searchpartner är en del av digital mediabyrån Digitalpartner.

Searchpartner är framtaget av Digitalpartner för att hjälpa mindre företag att få nya kunder från Google sökningar. Oavsett vart i landet ni bedriver er verksamhet!

Om Searchpartner

Vår VD Viktor förklarar vad Searchpartner är!

Google Ads | Paketpriser | Mätbara resultat

”Vi såg ett stort behov av att hjälpa mindre företag att få in nya kunder ifrån lokala Google sökningar. Det är därför har vi tagit fram den här tjänsten. Helt enkelt för att snabbt och kostnadseffektivt leverera resultat till lokala företag!

Digitalpartner är ett stabilt företag i Örebro som hjälper medelstora företag med avancerade lösningar både med hemsidor och digital marknadsföring.

Men för att även hjälpa mindre företag skapade vi två nya varumärken inom olika områden. Då föddes Sitepartner och Searchpartner.”

Viktor Hörman

VD, Digitalpartner Europe AB

Våra olika varumärken

Vi har 3 olika varumärken, här beskriver vi skillnaden!

Våra varumärken ägs av Digitalpartner med bolaget Digitalpartner Europe AB. Bolaget har sitt säte i Örebro men riktar sig till kunder över hela Sverige.

Avancerade hemsidor & marknadsföring

Digitalpartner riktar sig till medelstora företag som är i behov av avancerade och skräddarsydda lösningar. Priserna baseras på offerter utefter kundens behov. Digitalpartner äger varumärkena Sitepartner & Searchpartner.

Hemsidor till lokala företag

Sitepartner riktar sig till små lokala företag som vill ha en professionell hemsida, utan att behöva betala en förmögenhet. Tack vare våra olika paket kan ni börja smått och bygga vidare i egen takt med hjälp av Sitepartner eller själva.

Sökmotorannoser till lokala företag

Searchpartner riktar sig till små lokala företag som vill få in nya kunder från Google. Tack vare paketpriser vet ni som kund exakt vad det kostar varje månad. 

Våra paket

Searchpartners olika paket för tjänsten

Vi har 3 olika paket i olika prisklasser vilket gör att ni vet exakt vad tjänsten kommer kosta varje månad. Vi tar betalt med kort 1 gång per månad vilket gör att ni endast får 1 kvitto att lägga till på bokföringen, smidigare kan det inte bli!

Google Ads Silver

Det här paketet passar små lokala företag som vill testa på att annonsera under vissa dagar.

Google Ads Guld

Det här paketet passar små lokala företag som vill annonsera hela arbetsveckan.

Google Ads Platinum

Det här paketet passar lokala företag som inte vill begränsas av vilka dagar som annonserna ska visas!

Snabb uppstart

Det är enkelt att komma igång med Searchpartner

l

Registrera ert företag hos Searchpartner

Vi börjar med att ta ett möte där vi går igenom hur vi på bästa sätt kan hjälpa er att nå era mål. Därefter registrerar ni ert företag för tjänsten genom våra enkla verktyg.

Vi bygger upp ert konto och annonser

Efter att ni är registrerade så börjar vi att sätta upp era konton eller om ni redan har Google konton så bjuds vi in av er för att förvalta dessa. Sedan skapar vi annonser anpassade för er verksamhet.

Vi går live med er pricksäkra annonsering

När dessa enkla steg är gjorda är det dags att börja annonsera på Google. Inom kort kommer ni märka att ni får fler kunder som hör av sig och visar intresse för ert företag!

Boka ett möte med oss på Searchpartner redan idag!

Vi har byggt upp ett verktyg som gör att ni direkt kan se vilka mötestider som finns lediga. När ni hittat en tid som passar er så kan ni enkelt boka in den själva. Under själva mötet så går vi igenom hur vi på bästa sätt kan hjälpa ert företag att nå era företagsmål!

Vi strävar alltid efter 100% kundnöjdhet

Engagerad kundsupport

Vi finns tillgängliga på vardagar mellan klockan 08-17. Ni kan nå oss via chat, telefon eller mail. Vi har som policy att alltid svara senast nästkommande arbetsdag!

Nöjd kundgaranti

Har ni inte fått önskat resultat efter 3 månader så bjuder vi på optimeringen under månad 4. Det kan vi göra eftersom vi är så trygga i att leverera värde till er som kund!

Börja annonsera på Google med Searchpartner idag!

Om ert företag inte syns på viktiga sökningar så hamnar era potentiella kunder hos era konkurrenter som syns på Google. Det vill vi ändra på!