Köpvillkor

Köpvillkor

Varumärket Searchpartner ägs och är registrerat av det Svenskregistrerade bolaget Digitalpartner Europe AB, 559194-6099. Vi innehar F-skattsedel, är momsregistrerade och alla priser anges exklusive moms.

Adress & Kontaktuppgifter:

Digitalpartner Europe AB

Klostergatan 15

703 61 Örebro

VD: Viktor Hörman

[email protected]

070-492 73 80

Beställning?

För att beställa ett paket hos Searchpartner behöver ni vara ett registrerat företag som t.ex. enskild firma, handelsbolag eller aktiebolag. Kontakta vår kundsupport om ni är ett företag under bildande.

När överenskommelse nåtts så skickas ett avtal som skrivs på och återsänds till Searchpartner.se.

Först när avtalet är påskrivet och när Searchpartner erhållit första betalningen påbörjas annonseringen.

Månadsprenumeration?

Efter att vi kommit överens om ett paket och avtal är påskrivet så har vi kommit överens om en löpande månadsprenumeration.

Den rullar på tillsvidare och så länge ni önskar använda tjänsten.

Vid uppsägning så tillämpar vi 1 kalendermånads uppsägningstid.

Avtal, Lagar & Regler

Avtalsfrihet, vi förbehåller oss rätten att neka till köp med hänvisning till lagen om avtalsfrihet. 

Force majeure, vid händelse utanför searchpartner.se kontroll (krig, naturkatastrof mm) befrias searchpartner.se från att fullgöra sina ingångna avtal. 

Äganderättsförbehåll, tjänsten är i Searchpartner.se ägo fram till att full betalning erlagts. Men självklart är det ni som kund som äger ert Google Ads konto och efter eventuell uppsägning & efter att slutbetalning erhållits så är ni fria att anlita vem som helst till att forstätta med annonseringen eller göra det själva. 

Lagar, Searchpartner.se köpvillkor är i enlighet med Svenska lagar och är tillämpliga i de länder där köpvillkoren ej är i konflikt med rådande lagar. Det finns inga lagar som reglerar köp mellan företag, det är det överenskomna avtalet mellan företag som gäller.

Här kan du läsa mer om lagar och regler: www.konsumentverket.se.

Försök till bedrägerier kommer uteslutande polisanmälas och Searchpartner.se förbehåller sig rätten att häva köpet vid misstanke om bedrägeri.

Betalning?

För att göra det enkelt för er som kund så använder vi oss av Stripe kortbetalning för att hantera våra månadsprenumerationer. Efter påskrivet avtal får ni en länk från Stripe där ni fyller i era kortuppgifter och därefter sköts allt per automatik och ni får ett kvitto varje månad på er betalning.

Stripe kortbetalning är säkert och krypterat, vi på Searchpartner sparar inga kortuppgifter utan det sköts helt och hållet via Stripe. Det är en av världens mest använda betallösning och de har den senaste tekniken och säkerheten.

Nöjd kundgaranti?

Vi är så säkra på att ni kommer få in nya kunder via den här tjänsten att vi erbjuder nöjd kundgaranti.

Det innebär att om ni inte går plus på er annonsering under de första 3 månaderna så bjuder vi på optimeringen under månad 4. Värdet av det är mellan 750kr – 1500kr beroende på vilket paket ni har.

Börja annonsera på Google med Searchpartner idag!

Om ert företag inte syns på viktiga sökningar så hamnar era potentiella kunder hos era konkurrenter som syns på Google. Det vill vi ändra på!