86% av konsumenterna använder internet för att hitta lokala företag 

(WebVisible survey)

Searchpartner är en digital tjänst som hjälper ert lokala företag att hamna högt upp på Google. Ni fokuserar på er kärnverksamhet samtidigt som vi hjälper er att få nya kunder!

Välj det paket som passar ditt företag. Med endast 1 månads uppsägningstid finns det inget som stoppar dig!

Alla priser anges exklusive moms

För att göra det enkelt och tydligt för er som kund så har vi tagit fram olika paket, som är anpassade för hur mycket ni vill annonsera på Google. Med dessa fasta priser så vet ni exakt hur mycket det kostar och vad ni kan förvänta er för resultat!

Tore Halvdansson

Senior Advisor, Searchpartner

Boka ett möte med oss på Searchpartner redan idag!

Vi har byggt upp ett verktyg som gör att ni direkt kan se vilka mötestider som finns lediga. När ni hittat en tid som passar er så kan ni enkelt boka in den själva. Under själva mötet så går vi igenom hur vi på bästa sätt kan hjälpa ert företag att nå era företagsmål!

Vi strävar alltid efter 100% kundnöjdhet

Engagerad kundsupport

Vi finns tillgängliga på vardagar mellan klockan 08-17. Ni kan nå oss via chat, telefon eller mail. Vi har som policy att alltid svara senast nästkommande arbetsdag!

Nöjd kundgaranti

Har ni inte fått önskat resultat efter 3 månader så bjuder vi på optimeringen under månad 4. Det kan vi göra eftersom vi är så trygga i att leverera värde till er som kund!

Börja annonsera på Google med Searchpartner idag!

Om ert företag inte syns på viktiga sökningar så hamnar era potentiella kunder hos era konkurrenter som syns på Google. Det vill vi ändra på!